Energiberedskap 2019

Hvordan kan kraftbransjen samarbeide innad og med andre? Hvordan sikre seg den rette kompetansen for å møte fremtidens utfordringer? Årets konferanse handler om samarbeid og kompetanse, om å finne de gode løsningene for å møte dagens og fremtidens utfordringer. Vi diskuterer disse spørsmålene på systemnivå, men dukker også ned i enkelte spesielt relevante tema som kan illustrere både spørsmål og svar for veien videre.

Årets Energiberedskap går av stabelen , 22.-23.mai på Union Scene i Drammen. NVE ønsker velkommen til den 11. konferansen i rekken - i år i samarbeid med Kraftforsyningens distriktssjef for Buskerud, og med Glitre Energi som vertsselskap.

Målgruppen for konferansen er Kraftforsyningens beredskaporganisasjon (KBO). Energiberedskap 2019 er en åpen konferanse og også andre med ansvar og interesse for kraftforsyningsberedskap er velkomne.

#energiberedskap

Praktisk informasjon

Transport:

Toget fra Gardermoen til Drammen tar 60 minutter. Konferansens oppstart er tilpasset togets ankomsttid.

Hotellet ligger 10 min gange fra Drammen togstasjon.

Se flere detaljer på hotellets hjemmeside.

Ved ankomst med bil, se hotellets anbefaling

Priser: 

Konferanseavgiften inkluderer lunsj begge dager.
KBO og offentlig sektor: kr. 2.800,-.
Konsulentselskap og andre: kr. 5.000,-.

Ønsker du å delta på tapas og mingling på kvelden tirsdag 21.5. (før konferansen starter, det er altså ingen forkonferanse, kun sosial samling), koster denne kr 400,- og inkluderer mat og litt drikke.

Ønsker du å delta på konferansemiddagen onsdag 22.5. koster denne kr. 1.000,-. Prisen inkluderer buss til Svensefjøset kl 17:30, middag med drikke og underholdning. Buss tilbake til hotellet kl 22:00.


Overnatting:
Overnatting tilbys på Hotel Union Brygge, nabobygget til Union Scene, tirsdag 21. og onsdag 22. til kr 1295,- pr natt. Når alle rommene er reservert, tilbys øvrige deltakere overnatting på Scandic Ambassadeur som ligger rett ved togstasjonen, 5-10 min. gange fra Union Scene. Her er det kun holdt av rom onsdag 22.5.
Overnatting bestilles i påmeldingsskjemaet, men betales direkte til hotellet ved ankomst/utsjekk.
Frister og gebyr:

Påmeldingsfristen er utsatt til 30.april.
Avmelding før den opprinnelige fristen 10.april belastes med et administrasjonsgebyr kr 500,-. Eventuelt innbetalt deltakeravgift refunderes, minus det administrative gebyret.
Avmelding etter den opprinnelige fristen 10.april gir ingen refusjon.
Friplasser:
Det er fem friplasser til studenter. Friplassene inkluderer lunsj. Overnatting og middag må evt dekkes av studenten selv. For å søke om friplass send en kort søknad til prosjektleder Ann-Kristin Larsen (akla at nve.no) innen påmeldingsfristen.
Kontaktinfo:

Faglig innhold: Prosjektleder Ann-Kristin Larsen (akla at nve.no)

Praktisk/administrativt: Nikoline Gjerstad (niig at nve.no)
Adresse:

Union Scene
Grønland 60
3045 Drammen