Dato: mandag 16. og tirsdag 17. mars 2020
Sted: Universitetet i Oslo, Domus Medica. Se mer informasjon her

Priser:
Deltakeravgift medlem kr 2850, inkludert foreningens årsmiddag (gjelder kun ordinær medlemspris)
Deltakeravgift studentmedlemmer kr 650
Deltakeravgift ikke-medlemmer kr 3850

Foreningsmiddag:
Mandag kveld arrangeres middag på Grefsenkollen.
Foreningens årsmiddag er inkludert i prisen for ordinære medlemmer. Drikke til maten betales av den enkelte. Studentmedlemmer som ønsker å delta kan melde seg på til en pris a kr 800,-. 
Øvrige medlemmer som ikke deltar på konferansen, men som vil være med på middag, kan melde seg på denne til en pris på kr 1000,- Da benytttes ikke påmeldingen til konferansen, men du kan sende mail til eva@meetings.no

Overnatting:
Du kan i påmeldingen bestille overnatting på Thon Hotel Storo. Pris for enkeltrom er kr 1145 per natt. Dobbeltrom koster kr 1345 per natt. Når 2 personer deler dobbeltrom vil prisen automatisk deles likt på deres fakturaer. 

Fra Thon Hotel Storo kommer man seg enkelt med T-bane til Forskningsparken. Derfra tar det 4 min å gå til Domus Medica eller man kan hoppe på blåtrikken som går til Rikshospitalet om den lille spaserturen ikke er ønskelig. 

Utstilling:
Pris for utstilling er kr 10.500,- Dette inkluderer ca 3x2 meter stand, samt bespisning og adgang til møtet for en person begge dager.

Ekstra representanter kan delta for kr 850,- Dette inkluderer administrative kostnader og bespisning begge dager. Eventuell deltakelse i møtene kommer i tillegg med kr 500 per dag. 
Utstillere som er medlem i KEFF, kan melde seg på årsmiddagen til en pris a kr 1000,-

Kontakt oss.
Har du spørsmål kan du kontakte meetings på telefon 46 97 78 17 eller sende et spørsmål i skjema nedenfor.