Norsk bygningsfysikkdag
25. november | Meet Ullevaal, Oslo
NORSK BYGNINGS­FYSIKK­DAG har etablert seg som en arena for å dele kunnskap om bygningsfysiske utfordringer og løsninger som er nyttige for byggenæringen.

Arrangementet er et samarbeid mellom NTNU og SINTEF Community, og er et viktig møtested der forskere og andre aktører i byggenæringen kan utveksle erfaringer.
Målgruppen for dagen er alle som er interessert i hvordan vi kan skape bedre bygninger, blant annet med hensyn til klimatilpasning, energibruk og avverging av fuktproblemer. Praktikere er spesielt velkomne.

Temaene for årets arrangement spenner fra grønne tak og oppgradering av småhus til fasader i glass og metall. Videre blir det fokus på regntetthet for platekledninger, samt prosjektpresentasjon av energi-/dagslyskonsept i forbindelse med rehabilitering av kontorbygg.

Det vil bli gitt en oppdatering av nytt på forskningsfronten og nyheter fra Byggforskserien, og vi vil få høre Siverts Uvsløkk sine erfaringer fra 40 år som bygningsfysiker. 

Årets arrangement vil være både fysisk og digitalt.

Praktisk informasjon

Tid og sted:
25. november. Meet Ullevaal, Oslo.
kl. 0900-1600. Registrering fra kl 0800.
Meet Ullevaal, Oslo. Sognsveien 77 C, via Thon Hotel Ullevaal Stadion. https://meet-ullevaal.no/ 

Priser (eks. mva): 
Deltakelse Meet  kr.  4.500,-
Digital deltakelse kr.  3.500,-
Student kr. 1.000,-
Presse går gratis.

De som skal delta digitalt vil få tilsendt en link til arrangementet i forkant. 

Påmeldingsfrist:
Utvidet påmeldingsfrist: 19.11.2021. 
Ved avmelding etter denne dato belastes halv kurs­avgift, ikke benyttet kursplass belastes med full kursavgift. Deltaker­avgiften må være betalt før kursstart.


Foto: Element Arkitekter AS.
www.sintef.no                                                      www.ntnu.no