Kursavgifter 
Earlybird gis for full kursdeltakelse alle 3 dager til full pris, dvs ordinær medlemspris og ordinær pris for ikke-medlemmer. Frist for early-bird er 12. september

Påmeldingsfrist 3. oktober
Ved ledig kapasitet vil vi ta imot påmeldinger etter denne dato, men da med forbehold om ledig kapasitet og med et administrasjonsgebyr a kr 600,-


Kursavgift, medlemspris, inkluderer 3 dagers kurs med lunsjkr 6 600,-
Earlybird kr 6 100,-
Kursavgift, medlemspris, inkluderer 2 dagers kurs med lunsj
Kursavgift, medlemspris, inkluderer 1 dagers kurs med lunsj
kr 5 300,-
kr 3 100,-
Kursavgift, studentmedlemmer, inkluderer 3 dagers kurs med lunsjkr 2 850,-
Kursavgift, studentmedlemmer, inkluderer 2 dagers kurs med lunsj
Kursavgift, studentmedlemmer, inkluderer 1 dagers kurs med lunsj
kr 2 250,-
kr 1 600,-
Kursavgift, ordinære deltakere, inkluderer 3 dagers kurs med lunsjkr 9 000,-
Earlybird kr 8 500,-
Kursavgift, ordinære deltakere, inkluderer 2 dagers kurs med lunsj
Kursavgift, ordinære deltakere, inkluderer 1 dagers kurs med lunsj
kr 6 500,-
kr 3 800,-

Øvrige priser:

Middag onsdag 3. novemberkr 600,-
Middag torsdag 4. novemberkr  800,-
Overnatting enkeltrom pr natt
Overnatting dobbeltrom pr natt
kr  945,-
kr 1 145,-


Overnatting:
Overnatting på Clarion Hotel & Congress Oslo Airport, bestilles i din påmelding, men gjøres opp direkte med hotellet ved avreise. Din bestilling er garantert for av Den norske veterinærforening. Ved ev. no-show som vi blir belastet vil du bli etterfakturert.

Onsdag kveld
Onsdag kveld legger vi opp til en uformell quiz kveld.  Vi får besøk av en trubadur som loser oss gjennom kveldens quiz, mens vi koser oss med en streetfood meny. SVF trekker lag. Antrekk: avslappet.

Torsdag kveld
På torsdag blir det, tradisjonen tro, festmiddag. Også i år satser vi på kostymer, standup og god stemning. Årets tema er S, V og F. Det vil si - finn noe på en av bokstavene å kle deg ut som (Slange, vampyr, fisk osv). Eller gå for høye heler og pyntet om du heller ønsker det. 


Covid 19 - mulig avlysning
Nå ser det heldigvis ut som om det i år blir mulig å gjennomføre kurs, og vi gleder oss til å se dere på høstkurs i samarbeid med Veterinærforeningen. Forhåpentligvis lar også de fagtekniske utstillingene seg gjennomføre.
Dersom vi likevel kommer i en situasjon der nye restriksjoner innføres og hindrer gjennomføring med fysisk oppmøte, vil kurset bli streamet slik at alle vil få tilgang digitalt. Om kurset avholdes som normalt, vil det ikke bli lagt opp til streaming/opptak av kurset.

Avbestilling:
Din påmelding er bindende og avbestillinger etter 3. oktober vil bli belastet 50%. Avbestillinger etter 20. oktober vil bli belastet fullt. Vi forholder oss til myndighetenes retningslinjer og smittevernsregler slik at det vil være god plass i lokalet. Vi ber alle sørge for å bidra til å holde avstand og minimere all risiko for smitte. Vi gjør oppmerksom på at det er myndighetenes retningslinjer som er gjeldende for en ev force majeure, slik at avbestillinger gjort fra interne retningslinjer vil medføre betaling.


Faktura:
Dersom dere er flere som ønsker felles faktura, må påmeldingen administreres av 1 person. Vedkommende kan trykke meld på flere og registrere disse. Dette kan også gjøres etter påmelding ved at du benytter lenke som sendes i din bekreftelse. Det må imidlertid gjøres innen påmeldingsfristen.

Tilsvarende må fakturaadresse skrives riktig inn. Sørg for at du skriver firmanavn, adresse og evt merknad/PO-nummer ihht din arbeidsgivers krav. Benytter din arbeidsgiver EHF vil dette være riktig fakturametode  for deg. Du kan gjøre disse endringene i din påmelding selv frem til påmeldingsfristen, men etter utsendt faktura vil det medføre gebyr på kr 350 om du vil gjøre endringer. 

Har du spørsmål til oss?
Du kan ringe Eva og Anita i Meetings på telefon 46 97 78 17 eller du kan benytte skjema nedenfor og vi vil komme snarlig tilbake til deg.