Oppdatering mai 2021: De som har ankommet hotellet onsdag ettermiddag har anledning til å se Veterinærinstituttet overrekkelse av Dyrehelserapporten 2020 på storskjerm i konferanseavdelingen kl 17.00
​​​​​​​Middagen onsdag serveres kl 19.00Velkommen til Veterinærdagene 2021

​​​​​
Vi lever i omskiftelige og uforutsigbare tider. Allikevel er det viktig å gjenskape normalitet så langt det lar seg gjøre innenfor forsvarlige rammer.

Veterinærforeningen ønsker å bidra til normalitet, og planlegger derfor også i år å avholde Veterinærdager for medlemmer og andre som måtte finne det interessant å delta.


Veterinærdagene 2021 finner sted 27. - 28 mai på Clarion Hotel Trondheim og på nett.

På grunn av uforutsigbarhet når det gjelder smittesituasjon, planlegger vi foreløpig et hybrid arrangement med både fysisk og digital deltakelse. Vi håper det vil være mulig å gjennomføre et arrangement med inntil 200 deltakere til stede, slik situasjonen var høsten 2020. I tillegg legger vi til rette for digital deltakelse for alle som måtte ønske det. Om smittesituasjonen vedvarer som nå, vil vi måtte gjennomføre hele arrangementet digitalt.
Vi har gode erfaringer og tilbakemeldinger fra deltakerne på høstens kurs når det gjelder opplegget for digital deltakelse, og håper det vil være et attraktivt alternativ for de som av ulike årsaker ikke ser seg i stand til å delta fysisk.

Vi tør ikke planlegge for fysiske fagtekniske utstillinger, og må derfor tilby et litt annet opplegg for utstillere denne gang, da vi tror det er det mest fornuftige.

Det blir 4 parallelle fagseksjoner med relevant innhold på høyt faglig nivå, og i tillegg en kortere seksjon for våre pensjonister.

Ikke gå glipp av årets viktigste møteplass for veterinærer - Veterinærdagene! Her samles veterinærer fra hele landet til faglig diskusjoner, nettverksbygging og sosialt fellesskap.
  
Velkommen til Veterinærdagene 2021 i Trondheim og på nett!

Frist for early bird er 25. mars.