Med forbehold om feil. 
Frist for early-bird er 25. mars

Påmeldingsfrist fysisk deltakelse 1. mai
Påmeldingsfrist digital deltakelse 25. mai
Ved ledig kapasitet vil vi ta imot påmeldinger etter fristen, men da med et administrasjonsgebyr a kr 600,-

Kursavgifter fysisk deltakelse:

Kursavgift, medlemspris, inkluderer 2 dagers kurs med lunsjkr 6400,-
Earlybird kr 5900,-

Kursavgift, studentmedlemmer, inkluderer 2 dagers kurs med lunsj      

kr 2000,-
Kursavgift, ordinære deltakere, inkluderer 2 dagers kurs med lunsjkr 8900,-
Earlybird kr 8400,-

Kursavgifter digital deltakelse:

Kursavgift, medlemspris, inkluderer digital deltakelse 2 dagers kurs kr 5100,-
Earlybird kr 4600,-

Kursavgift, studentmedlemmer, inkl digital deltakelse 2 dagers kurs

kr 600,-
Kursavgift, ordinære deltakere, inkluderer digital deltakelse 2 dagers kurskr 6900,-
Earlybird kr 6400,-

Øvrige priser:

Middag onsdag 26. mai, kl 19.00kr 600,-
Middag torsdag 27. mai, kl 19.30kr 990,-
Overnatting enkeltrom pr per nattkr 1 455,-


Overnatting:
Overnatting på Clarion Hotel Trondheim, bestilles i din påmelding, men gjøres opp direkte med hotellet ved avreise. Din bestilling er garantert for av Den norske veterinærforening. Ved ev. no-show som vi blir belastet vil du bli etterfakturert.

Avbestilling:
Din påmelding er bindende og avbestillinger etter 1. mai vil bli belastet ihht din påmleding. Frem til denne datoen kan du kostnadsfritt endre mellom fysisk og digital deltakelse. Vi forholder oss til myndighetenes retningslinjer og smittevernsregler slik at det vil være god plass i lokalet. Vi ber alle sørge for å bidra til å holde avstand og minimere all risiko for smitte. Vi gjør oppmerksom på at det er myndighetenes retningslinjer som er gjeldende for en ev force majeure, slik at avbestillinger gjort fra interne retningslinjer vil medføre betaling.


Faktura:
Dersom dere er flere som ønsker felles faktura, må påmeldingen administreres av 1 person. Vedkommende kan trykke meld på flere og registrere disse. Dette kan også gjøres etter påmelding ved at du benytter lenke som sendes i din bekreftelse. Det må imidlertid gjøres innen påmeldingsfristen.

Tilsvarende må fakturaadresse skrives riktig inn. Sørg for at du skriver firmanavn, adresse og evt merknad/PO-nummer ihht din arbeidsgivers krav. Benytter din arbeidsgiver EHF vil dette være riktig fakturametode  for deg. Du kan gjøre disse endringene i din påmelding selv frem til påmeldingsfristen, men etter utsendt faktura vil det medføre gebyr på kr 350 om du vil gjøre endringer. 

Utstiller/Ønsker dere å være sponsor:
Det vil i år ikke være fysiske utstillere, men om du ønsker å være sponsor, vil det lages en digital utstillerplass ifbm plattformen som benyttes for konferansen. Det vil også være mulig å kjøpe tid til 15-minutters faglige innlegg. Les utstillerbrevet her og se presentasjon av den digitale plattformen her. Vi takker for støtten og et godt samarbeid.