Tillitsvalgt i Kommune?

Vil du lære mer om lokale forhandlinger? Tillitsvalgte i Akademikerne kommune kan delta gratis på regionale tariffkurs. Se programmet i egen fane.

Regionalt opplæringskurs for kommunal sektor:

Akademikerne kommune arrangerer kurs i lokale forhandlinger rundt om i landet. Det vil bli avholdt 1 kurs før sommeren og 6 kurs etter sommeren. Kursinnholdet er lokale forhandlinger etter hovedtariffavtalens kap. 3.4 og kap.5 i det kommunale avtaleområdet pluss kap. 3 i bedriftsavtalen og er for tillitsvalgte og kontaktpersoner.

Registrer din påmelding her

Tillitsvalgt Stat?

I etterkant av tariffoppgjøret 2021, vil Akademikerne gjennomføre sine årlige regionale kurs i Hovedtariffavtalen. Vi oppfordrer deg som tillitsvalgt til å melde deg på kurs i nærheten av deg.

Akademikernes Hovedtariffavtale har nå virket noen år, og vi har gradvis endret og justert lønns- og forhandlingssystemet.

Vi vil i de regionale kursene gi en innføring i Akademikernes lønns- og forhandlingssystem. Vi vil gjennomgå i Hovedtariffavtalens relevante bestemmelser for deg som tillitsvalgt i lokale forhandlinger, og vi vil i tillegg belyse hvillket handlingsrom dere har lokalt.
Kurset legger opp til en praktisk tilnærming.

Registrer din påmelding her

Påmeldingsfrister

Merk at dette er populære kurs som raskt blir fulltegnet. Det oppfordres til snarlig påmelding. En automatisk bekreftelse blir sendt etter påmelding.

Kostnader -utgifter

Deltakelse på kursene er gratis. Utgifter i forbindelse med reise og opphold og eventuelt dekning av tapt arbeidsinntekt, må avklares med egen medlemsforening. Slike utgifter skal etter avholdt kurs sendes egen medlemsforening for refusjon. Frist for innsendelse av utgifter er 14 dager etter kurset. Reiseregningsskjema fra egen medlemsforening bør benyttes.  

Det bes om påmelding til det kurset som arrangeres nærmest hjemsted/arbeidsstedet.

Registrer din påmelding her

Dersom du har problemer med påmelding, eller har spørsmål kan du kontakte Anita Hammersvik hos Meetings as på telefon 46 97 78 19, eller i kontaktskjema under.