Velkommen til Kredinor fagforum 
- om mennesker, økonomi og inkasso
Med vårt nye konferansekonsept Kredinor fagforum ønsker vi å bidra med faglig påfyll i dimensjoner for våre eiere, medlemmer og kunder.

Programmet inneholder tema om mennesker, økonomi og inkasso. Til å dekke disse temaene har vi fått med oss noen av de desidert beste fagpersonene innenfor sine områder i Norge i dag - vi kan nevne alt fra makroøkonomi, etikk og retorikk til krevende omstillingsprosesser og nye rammebetingelser innenfor inkasso.

Vi kombinerer felles sesjoner og parallelle bransjeinndelte sekvenser for å sikre relevans og merverdi - to dager til ende. 

For påmelding klikk på fanen PÅMELDING. 

Årets konferansier er allerede i gang - la oss høre hva han sier: Klikk
Her er noen av våre fremragende foredragsholdere
Tor Berntsen
Administrerende direktør i Kredinor
Vår administrerende direktør åpner Kredinor fagforum og tar for seg ny inkassolov og hva endringene innebærer for Kredinor. 
Øystein Thøgersen
Professor og Rektor NHH
Rektor ved Norges Handelshøyskole i Bergen, Øystein Thøgersen, gir oss perspektiver på det globale makrobildet. 

Baard Sig. Bratsberg
Advokat
Inkassobransjens nestor, Baard Sig. Bratsberg, tar for seg det nye EU-direktivet om gjeldsforhandlinger og konkurs.


Kjersti Hobøl
Toppsjef i Nille
Spesialist på krevende snuoperasjoner, Kjersti Hobøl, forteller om jobben med å gå fra minustall til pluss i kjedene Nille og Kid. 

Alexander Dey
Namsmann,
Namsfogden i Oslo
Vi får et innblikk i utviklingen av saker hos Namsmannen og hvordan de jobber med sikring av krav og tvangsforretninger.

Elaine Eksvärd
Retoriker, forfatter og foredragsholder
Den svenske retorikk-eksperten, Elaine Eksvärd, forteller om vanskelige samtaler, manipulerende personer og hersketeknikker.
Alexander Wright Cappelen
Professor i etikk og økonomi ved NHH
Cappelen gir oss en innføring i sitt spesialfelt forretningsetikk, og hvordan moralske vurderinger påvirker økonomiske valg.
Kredinor fagforum - inkassobransjens nyeste møteplass!
Alt er i endring. Det er det mest sikre holdepunkt vi har. Når ting rundt oss endres må vi tilpasse oss. Noe kan vi forberede oss på. Andre ting er umulig å forutsi. Det er ikke snakk om endringsvilje lenger. Det er snakk om endringsevne og endringstakt. Kredinor har de senere årene bidratt til den digitale revolusjon innen inkasso. Samtidig er menneskene like viktige som før.

Arbeidet med nye og kundevennlige løsninger og forbedring av eksisterende fortsetter. Den som lykkes med å utvikle og tilby gode tjenester i skjæringspunktet mellom mennesker og teknologi vil være vinnerne både innen inkasso og i næringslivet for øvrig. Vi i Kredinor spisser oss med den kombinasjonen. Slik skaper vi verdifulle relasjoner til både kunden vår - og deres kunder.

Kredinor fagforum er vårt nye seminarkonsept med spennende tema. Vi topper laget med fremragende fagpersoner innenfor makroøkonomi, etikk, retorikk, omstillingsprosesser og business samt bransjespesialister innenfor alle våre ulike virksomhetsområder. Fordi flere perspektiver er viktige innenfor vårt virksomhetsområde. 

I tillegg bidrar vi med solid inkassofaglig påfyll og nyheter rundt vår virksomhet, som kan ha betydning for nettopp deg.

Vi gleder oss til å treffe deg og dine bransjekolleger!

For påmelding klikk på fanen PÅMELDING.
Hjertelig velkommen til vår nye møteplass!
Sted: Radisson Blu Scandinavia hotel, Holbergs gate 30, Oslo.
Dato: 13. - 14. mai 2020
Merk! Du kan booke ekstra døgn og komme kvelden før til hotellet.

Reise

Reisemuligheter fra Oslo lufthavn
Med tog:
Flytoget tar deg fra flyplassen til Nationaltheateret stasjon på omtrent 20 minutter. Spaserturen fra Nationaltheateret tar i underkant av ti minutter.

Med buss:
Flybussen tar omtrent én time, med avganger hvert 30. minutt hele dagen. Bussen kjører fra inngangen på flyplassterminalen til hotellet. Gjestene våre får 25 % rabatt på denne bussen.

Parkering:
Slottsparken P-Hus (Europark) ligger i kjelleren under hotellet. 
Park Nordic  ligger rett over gaten. 
Begge har betalingsautomat.

Fra Oslo S med trikk:
Ta trikk 11, 17 eller 18 fra Jernbanetorget til Holbergs Plass. Bussholdeplassen er 100 meter fra inngangspartiet til hotellet.

Hotell

Vi vet av erfaring at valget av hotel er en del av totalopplevelsen. Du er midt i sentrum. Samtidig kan du - bare noen etasjer opp - ta inn over deg den fortryllende utsikten over Norges hovedstad fra Radisson Blu Scandinavia Hotel i Oslo.   

Dette inspirerende hotellet i Oslo sentrum har 22 etasjer, alle ønskelige fasiliteter og som nevnt en nydelig utsikt over hovedstaden og den nærliggende fjorden.  

Trykk HER for å vite mer om hotellet!.

Vi legger inn pauser for innsjekk og utsjekk. Du kan sjekke inn tidligst kl. 15.00 på ankomstdagen - og foreta utsjekk avreisedagen senest kl. 11.00. Bagasjen står trygt i avlåst rom på hotellet. 

Kredinor vil fakturere for opphold, kost og losji etter avsluttet konferanse. Hvis du skulle ønske å ta noe fra minibaren eller belaster rommet med noe annet ekstra så må dette gjøres opp ved utsjekk. 

Her kommer du garantert til å trives.
Adresse:

Holbergsgate 30,
0166 Oslo

Telefon: 23 29 30 00
E-post: info.scandinavia.oslo@radissonblu.com