Velkommen til tillitsvalgtkonferansen 2017

Årets konferanse finner sted på Comfort Hotel RunWay 21.-22. september.

Fremmøte og registrering torsdag 21.9. fra kl. 09:30. Konferansen åpner kl. 10:30 og avsluttes med lunsj fredag 22.9. kl. 13:00.

Detaljert program for konferansen finner du under fanen «program». Hovedtemaer for konferansen er «Makt, Medbestemmelse og Medlemsvekst». Du vil få høre spennende foredrag på alle temaene, og blant foredragsholderne er Yngve Hågensen, tidligere LO-leder, Janne Haaland Matlary, professor i internasjonal politikk ved Universitetet i Oslo og Kjetil Kristoffersen, som er en av landets fremste foredragsholdere innen motivasjon og salg.

På dag 2 har du mulighet til å velge blant tre ulike parallellsesjoner, og konferansen avsluttes med et en energibombe av et foredrag av Susann Goksør Bjerkrheim, tidligere landslagsspiller på kvinnelandslaget i håndball.

Det vil også i år bli sosiale aktiviteter og gode muligheter for å bli kjent med andre Negotia-tillitsvalgte.

Vi ber om at du fyller ut nødvendig informasjon om deg selv i registreringsskjemaet under fanen «registrering». Her velger du også hvilken av de tre parallellsesjonene du ønsker å delta på. Annen praktisk informasjon om arrangementet finner du under fanen «praktisk informasjon». Dersom du har andre spørsmål, benytt skjema under fanen «kontakt oss».

Velkommen på Comfort RunWay 21. september!