De fagtekniske utstillingene er en viktig del av et vellykket kurs og en mulighet for deltakerne og medlemmer i SVF til å ha en god dialog med alle typer leverandører. På grunn av usikkerhet i forhold til COVID-19 situasjonen, og hensyn til smittevernregler, har vi i år likevel besluttet å ikke arrangere fagtekniske utstillinger som vanlig, da vi finner det krevende å gjennomføre og samtidig overholde myndighetenes anbefalinger for smittevern. 

Vi vil allikevel gjerne ha med representanter for leverandørene og har derfor lagt opp til et alternativt tilbud som vi håper kan være av interesse.

Faglig innlegg/taletid: Kroner 6000 for 10 minutter taletid.
Vi har satt av totalt 3 avdelinger à 3x10 minutters innlegg for leverandører.
Det vil si at vi har totalt 9 innlegg à 10 minutter til disposisjon for leverandører som ønsker å holde et faglig innlegg for å presentere sine produkter.

Leverandør vil bli profilert med logo på kursets hjemmesider og i trykt program.

Sponsing av foredragsholdere: Kroner 6 000 per foredragsholder
Sponsor vil bli profilert med logo i trykt program og på kursets hjemmesider

Introduksjonsslide med sponsors logo vil bli presentert før hver av den aktuelle foredragsholders forelesninger. Det vil være anledning til å profilere seg med roll-up eller lignende i kurslokalet under den aktuelle forelesers foredrag.


Pris per person per dag er kr 650 og inkluderer lunsj. Dette er for representanter som er tilstede i forbindelse med foredragssponsing og/eller faglig innlegg. Det er ikke mulig å kun melde seg på som utstiller da vi ikke vil ha ordinære utstillinger.

Dersom ditt firma ønsker å benytte seg av noen av disse tilbudene kan dere melde dere på som sponsorer i fanearket for påmelding. Det er førstemann til mølla som gjelder.