AVLYST! SØRLANDSSAMLINGA 2022 
Sted: 
Scandic Sørlandet
Travparkveien 14 
4636 Kristiansand
Tid:
Fra fredag 14. januar 2022 kl. 10.00
Til lørdag 15. januar 2022 kl. 14.00
Påmeldingsfrist:
Tirsdag 14. desember 2021 kl. 23.59
Påmelding:
Klikk på PÅMELDING oppe i menyen eller klikk på følgende lenke: PÅMELDING
LANDBRUKSTREFF FOR HUSDYR- OG GRØNTPRODUSENTER
Arrangører
NORSVIN Agder, Nortura, Geno, TINE, Felleskjøpet Rogaland Agder, Norsk Landbruksrådgiving Agder – i samarbeid med Norges Bondelag, Agderkontoret.
Årets program
Tema i år er Matsikkerhet og Økonomi. Vi inviterer til to inspirerende dager spekket av gode foredrag. Vi gleder oss mye over å endelig få gjenta suksessen fra tidligere år å arrangere Sørlandssamling 2022. Vårt mål er at samlingen vil bidra til økt faglig kompetanse, i tillegg treffes vi til hyggelig sosialt fellesskap. Fredag er dagen vi samles til fellesforedrag, om kvelden blir det festmiddag – underholdning og utdeling av “Mi har det greit prisen”.  Etter den offisielle delen blir det musikk og dans. På lørdag deler vi forsamlingen i følgende faggrupper:
Sau – gris – melk- kjøtt – grønt og økonomi 

Klikk på PROGRAM oppe i menyen eller klikk på følgende lenke: PROGRAM
Unge bønder ønskes spesielt velkommen!
Er du interessert i landbruket, kanskje ser for deg en framtid som matprodusent, kom på Sørlandssamlinga, få inspirasjon.  Er du ung bonde under 30 år blir deltakeravgiften sterkt subsidiert.
 
Info om korona
Ved endringer i smittesituasjon, kan samlingen bli avlyst på kortvarsel. Vi vurderer dette med utgangspunkt i retningslinjer fra Folkehelseinstituttet og lokale myndigheter.
Hotellet har stort fokus på hygiene og renholdsrutiner for å ivareta vår trygghet. Vårt hovedmål er å skape en trygg og god samling.