Vår hovedsponsor arrangerer 2 parallelle presymposium søndag 15. mars.

Parallell for voksen vil ha tema: Ernæring til kritisk syke pasienter
Parallell for barn vil ha tema: Mikrobiota og sykdom.

Sted: Thon Hotel Storo (hvor vi også har reservert hotellrom for de som trenger overnatting.)

kl 18.00, velkommen og velkomstsnack


Program VOKSEN: Ernæring til kritisk syke og proteinkvalitet
kl 18.30 New evidence on protein dosing, timing, type & targets in Critically ill Patients v/ Arthur van Zanten, MD, PhD, Internist-intesivist. Head of ICU & Research Gelderse Vallei Hospital, Ede, Netherlands
kl 19.30 Proteinkvalitet i sondemat v/ Hofman Zandrie, Nutricia 
Program BARN:Mikrobiota og sykdom

kl 18.30 Mikrobiotoa og sykdom, hvor viktig er hva vi spiser
v/ Christine Olbjørn, overlege ved Barne- og ungdomsklinikken AHUS


kl 20.00 inviterer Nutricia deltakerne fra begge symposiumene på felles middag på hotellet.

Du melder deg på via din påmelding til KEFFs konferanse, du velger da samtidig hvilken parallell du vil delta på.

Nestle arrangerer presymposium på Thon Hotel Storo 15. mars.

Se invitasjon her.
 

Sted: Thon Hotel Storo (hvor vi også har reservert hotellrom for de som trenger overnatting.)

kl 17.30 Ankomst og lett servering
kl 18.00 The New Kid on the Block: The Crohn's Disease Exclusion Diet for Induction of Remission
              v/ Bjørn Hedqvist
kl 18.45 Spørsmål - diskusjon
kl 19.00 Avgang til middag
kl 19.15 Middag på restaurant Nydalen Bryggeri og Spiseri (gangavstand fra hotellet)

Påmelding gjøres til randi.dybevold@no.nestle.com (husk å opplyse om evt dietthensyn)