Velkommen til Tariff 2020


Dato: 11. og 12. mars 2020
Tid: Vi starter med innsjekk kl 10:00 og avslutter med lunsj klokken 13.00 på torsdag 
Sted: Scandic Hotel Lillestrøm, Stillverksveien 28, les mer om hotellet her 

 

Tariffkonferansen er Negotias viktigste møtearena mellom de tillitsvalgte og forhandlingsavdelingens ansatte. Her legges grunnlaget for tariffutvikling.  


Forhandlingsavdelingen har satt sammen et program som vi tror blir spennende og interessant. Inviterte foredragsholdere vil fortelle om utfordringer som partene i arbeidslivet står overfor. Det vil bli gruppeoppgaver  hvor det legges til rette for diskusjon, påvirkning og innspill. Du vil treffe andre engasjerte tillitsvalgte til et interessant, hyggelig kompetanse- og nettverksbyggende opphold.

Du vil få møte Negotias egne rådgivere og advokater med lang kompetanse innen tariff, i tillegg til inviterte foredragsholdere som bidrar med interessante og dagsaktuelle temaer.

Det vi ønsker av deg som tillitsvalgt er at du er engasjert, forberedt og vil bidra aktivt til at dette blir en nyttig og spennende konferanse.
Vi ønsker velkommen til å søke om deltagelse til Negotias tariffkonferanse 2019 – arenaen for påvirkning og medinnflytelse i utvikling av Negotias tariffavtaler.


Frist for påmelding: 14. februar 2020.