Kursavgifter 
Frist for early-bird er 12. september

Påmeldingsfrist 19. september.
Ved ledig kapasitet vil vi ta imot påmeldinger etter denne dato, men da med et administrasjonsgebyr a kr 600,-

Kursavgift, medlemspris, inkluderer 2 dagers kurs med lunsjkr 7 200,-
Earlybird kr 6 700,-

Kursavgift, studentmedlemmer, inkluderer 2 dagers kurs med lunsj
eller digital deltakelse (velges ved påmelding)

kr 1 300,-
Kursavgift, ordinære deltakere, inkluderer 2 dagers kurs med lunsjkr 9 900,-
Earlybird kr 9 400,-
Kursavgift, digital deltakelse medlemspriskr 5 900,-
Kursavgift, digital deltakelse ordinære deltakerekr 8 800,-
Kursavgift, digital deltakelse studentmedlemmerkostnadsfritt

Øvrige priser:

Middag torsdag 21. oktoberkr 900,-
Overnatting enkeltrom pr per nattkr 1 390,-


Overnatting:
Overnatting på Clarion Hotel Ernst bestilles i din påmelding, men gjøres opp direkte med hotellet ved avreise. Din bestilling er garantert for av Den norske veterinærforening. Ved ev. no-show som vi blir belastet vil du bli etterfakturert.

Informasjon om DVP-kurs i regi av Animalia
PVFs høstkurs er primært et supplement til det obligatoriske e-læringskurset. PVFs høstkurs dekker mange aspekter rundt dyrevelferd med mange forelesere som skal snakke om alt fra hva dyrevelferd er, til erfaringer i praksis og Mattilsynets funn på tilsyn. Det vil også inneholde en introduksjon til dyrevelferdsprogrammet - de overordnede rammene og formålet, innholdet i selve besøket, og den tekniske løsningen. Derfor vil de som gjennomfører PVFs høstkurs bli fritatt for å gjennomføre et av mikrokursene i e-læringen, noe som tilsvarer ca 1/9 av hele DVP-kurset. Vi håper at flest mulig har et ønske om å delta på PVFs høstkurs, men det vil med andre ord ikke frita deltagere fra å måtte gjennomføre e-læringskurset.

Avbestilling:

Din påmelding er bindende og avbestillinger etter 20. september vil bli belastet 50%. Avbestillinger etter 6. oktober vil bli belastet fullt. Vi forholder oss til myndighetenes retningslinjer og smittevernsregler slik at det vil være god plass i lokalet. Vi ber alle sørge for å bidra til å holde avstand og minimere all risiko for smitte. Vi gjør oppmerksom på at det er myndighetenes retningslinjer som er gjeldende for en ev force majeure, slik at avbestillinger gjort fra interne retningslinjer vil medføre betaling.


Faktura:
Dersom dere er flere som ønsker felles faktura, må påmeldingen administreres av 1 person. Vedkommende kan trykke meld på flere og registrere disse. Dette kan også gjøres etter påmelding ved at du benytter lenke som sendes i din bekreftelse. Det må imidlertid gjøres innen påmeldingsfristen.

Tilsvarende må fakturaadresse skrives riktig inn. Sørg for at du skriver firmanavn, adresse og evt merknad ihht din arbeidsgivers krav. Benytter din arbeidsgiver EHF vil dette være riktig fakturametode  for deg. Du kan gjøre disse endringene i din påmelding selv frem til påmeldingsfristen, men etter dette vil det medføre gebyr på kr 350 om du vil endre fakturaadresse eller type.

Utstiller:
Ønsker du å være utstiller? Vi kan tilby stand a 6 kvm til kr 11 000 + mva. Meld deg på her på nettsiden eller ta kontakt om du har spørsmål. 

Har du spørsmål til oss?
Du kan ringe Eva og Anita i Meetings på telefon 46 97 78 19 eller du kan benytte skjema nedenfor og vi vil komme snarlig tilbake til deg.